Green ChefIconChevronRightSmallDieet SchemaIconChevronRightSmallAfvallen Maaltijdbox

Op zoek naar een maaltijdbox die je helpt bij afvallen?

Green Chef to the rescue!
Green Chef to the rescue!

Afvallen met Green Chef

Bij Green Chef begrijpen we dat afvallen een uitdaging kan zijn, vooral als je drukke levensstijl weinig ruimte laat voor gezonde maaltijdplanning. Wij helpen je graag jouw afslankdoelen te behalen. Dat doen we met afgemeten porties, de juiste voedingsstoffen én verrassende smaken.
Hoe helpt Green Chef je bij afvallen?

Hoe helpt Green Chef je bij afvallen?

  • Afgemeten porties: het controleren van je portiegrootte is essentieel voor gewichtsverlies. Onze maaltijdboxen zijn samengesteld door diëtisten met nauwkeurig afgemeten ingrediënten. Zo weet je zeker dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt om gezond te blijven terwijl je gewicht verliest en blijf je verzadigd achter.

  • Structuur en ritme: een van de belangrijkste aspecten van succesvol afvallen is het hebben van structuur en ritme in je eetpatroon. Met Green Chef ontvang je wekelijks (of wanneer het je uitkomt) een box vol gevarieerde recepten die zijn afgestemd op jouw levensstijl en afslankdoelen.

  • Geen verleidingen meer: een tripje naar de supermarkt kan een uitdaging zijn als je probeert af te vallen (lees: veel verleiding van ongezonde snacks en bewerkte voedingsmiddelen). Met Green Chef hoef je voor het avondeten in ieder geval niet meer naar de supermarkt. Alles wat je nodig hebt voor je gezonde maaltijden wordt rechtstreeks bij je thuisbezorgd, waardoor je niet in de verleiding komt om ongezonde keuzes te maken.

  • Verschillende menuvoorkeuren: iedereen heeft z'n eigen unieke eetwensen. Daarom hebben we verschillende menuvoorkeuren die je kunnen helpen bij afvallen. Ga bijvoorbeeld voor onze keto of koolhydraatarme maaltijdbox als je let op je koolhydraatinname. Of kies voor <550 kcal als je minder calorieën wilt eten. Bij elk recept zetten we het aantal calorieën er trouwens bij, dus laat het tellen maar aan ons over! Voor vegans en vegetariërs hebben we menu's met groenten in the lead en een goede mix van langzame koolhydraten, eiwitten en gezonde vetten zodat je lang verzadigd blijft.

    Afvallen hoeft niet gelijk te staan aan eentonige maaltijden en (te) kleine porties. Als je op een duurzame manier wil afvallen is het belangrijk om te blijven genieten van wat je eet, alleen op deze manier kan je gezonde eetgewoonten vol houden. Met Green Chef zet je elke avond iets bijzonders op tafel waar je met een goed gevoel van kan genieten.
Gezond afvallen op jouw manier

Gezond afvallen op jouw manier

Het is goed om je te realiseren dat afvallen niet van de een op de andere dag gebeurt. We houden niet van crash diëten. En eerlijk is eerlijk: die werken ook niet. Op een gezonde en duurzame manier afvallen kost tijd en doorzettingsvermogen. Wij zijn er om je te ondersteunen bij elke stap. Met onze gezonde afvallen maaltijdboxen hoef je niet langer te worstelen met maaltijdplanning, portiegroottes of het weerstaan van verleidingen in de supermarkt. Wekelijks zetten onze diëtisten lekkere gevarieerde recepten voor je klaar die passen bij jouw specifieke behoeften. Afvallen hoeft zeker geen straf te zijn. Onze lekkere voedzame maaltijden zorgen ervoor dat je je verzadigd voelt en geniet, terwijl je toch de kilo's kwijtraakt - op een gezonde manier. Het Green Chef maaltijdpakket kan je helpen afvallen, probeer het nu zelf!