Wat we eten heeft grote gevolgen voor de planeet. Maar zelfs kleine aanpassingen in ons eetgedrag hebben een belangrijke impact op de natuur, het klimaat, en op je eigen gezondheid. Green Chef en het Wereld Natuur Fonds (WWF) bundelen hun krachten om 'Aardig eten' te promoten. Samen delen ze tips en recepten om ook als je eet meer rekening te houden met de natuur.
Het gros van Nederland vindt groenten lekker (90%), maar bijna 1 op de 3 geeft toe te weinig groenten te eten (31%). Diëtist Maartje Boot van Green Chef deelt enkele tips hoe jij voortaan meer vitamientjes kan binnenkrijgen.
Wat we eten heeft grote gevolgen voor de planeet. Maar zelfs kleine aanpassingen in ons eetgedrag hebben een belangrijke impact op de natuur, het klimaat, en op je eigen gezondheid. Green Chef en het Wereld Natuur Fonds (WWF) bundelen hun krachten om 'Aardig eten' te promoten. Samen delen ze tips en recepten om ook als je eet meer rekening te houden met de natuur.
Het gros van Nederland vindt groenten lekker (90%), maar bijna 1 op de 3 geeft toe te weinig groenten te eten (31%). Diëtist Maartje Boot van Green Chef deelt enkele tips hoe jij voortaan meer vitamientjes kan binnenkrijgen.
Uit onderzoek van maaltijdbox Green Chef blijkt dat ruim 40 procent van de Nederlanders achter zijn of haar bureau luncht bij drukte. Als we thuiswerken, ligt dat percentage nog hoger: 49 procent eet thuis een bammetje achter de laptop tijdens het werk.
Ruim een derde van de Nederlanders wil gezonder eten bij terugkomst van vakantie. Deze overgang kan echter ook stress geven, en laat dit nu juist funest zijn voor je eetgedrag. Meer dan een op de drie Nederlanders geeft aan ongezonder te eten door stress
Uit onderzoek van maaltijdbox Green Chef blijkt dat ruim 40 procent van de Nederlanders achter zijn of haar bureau luncht bij drukte. Als we thuiswerken, ligt dat percentage nog hoger: 49 procent eet thuis een bammetje achter de laptop tijdens het werk.
Ruim een derde van de Nederlanders wil gezonder eten bij terugkomst van vakantie. Deze overgang kan echter ook stress geven, en laat dit nu juist funest zijn voor je eetgedrag. Meer dan een op de drie Nederlanders geeft aan ongezonder te eten door stress
Green Chef maakt deel uit van de HelloFresh Group. Meer weten over de HelloFresh Group? Klik hier voor corporate persmateriaal.
Corporate Communication
pr@hellofresh.com
Investeerdersrelaties
ir@hellofresh.com
Corporate Communication
pr@hellofresh.com
Investeerdersrelaties
ir@hellofresh.com