Influencer-samenwerking met Green Chef

Promoot Green Chef via jouw socialmediakanalen
Promoot Green Chef via jouw socialmediakanalen
Over Green Chef

Over Green Chef

Bij Green Chef weten we - met dank aan ons team van diëtisten - welke gezonde gerechten er bij jouw persoonlijke levensstijl passen. Snel & gezond, koolhydraatarm, keto, <550 kcal, vegetarisch of vegan. Kies welke gerechten er volgende week (of wanneer het je uitkomt) op het menu staan, zorgen wij dat je alle verse ingrediënten in de juiste hoeveelheid op tijd in huis hebt. Zo zet je ’s avonds in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel.
Word een Green Chef influencer!

Word een Green Chef influencer!

Kun jij Green Chef helpen bij het bereiken van de juiste doelgroep via jouw sociale mediakanalen? Dan wordt jij misschien onze nieuwe Green Chef influencer!

Bij Green Chef zijn we constant op zoek naar talent dat ons kan helpen bij het vertegenwoordigen van ons merk en visie en ons daarnaast kan helpen om nóg meer mensen kennis te laten maken met onze gezonde maaltijdbox.

Onder andere via onze influencers maken potentiële klanten kennis met Green Chef en zien ze hoe ze zelf ook gezond eten in hun routine kunnen krijgen met de lekkerste recepten voor verschillende levensstijlen.

Denk je dat Green Chef bij jou en je volgers past? Stuur ons dan een berichtje!

Waarom samenwerken met Green Chef?

Door een samenwerking met Green Chef aan te gaan, stimuleer je een beter eetpatroon en inspireer je anderen met lekkere, gevarieerde recepten. Met jouw persoonlijke kortingscode kunnen jouw volgers Green Chef proberen. Daarnaast werken we met verschillende thema’s, zodat jij altijd met genoeg inspiratie de gevraagde content kunt leveren.

Een samenwerking met het team van Green Chef gaat flexibel en snel. Er wordt een briefing opgesteld met een aantal richtlijnen en genoeg inspiratie, zodat jij de content kunt maken die past bij jou en jouw volgers. Jouw eigen inbreng en creativiteit wordt ook zeker gewaardeerd.
Jouw voordelen als Green Chef-influencer

Jouw voordelen als Green Chef-influencer

Als influencer ontvang je regelmatig een box vol verse ingrediënten waarmee je lekkere en gezonde gerechten bereidt. Hierdoor inspireer je niet alleen anderen, maar ontdek je zelf ook nieuwe recepten en kost gezond eten je geen enkele moeite.

Je werkt met een professioneel team waarbij je een contactpersoon toegewezen krijgt die altijd voor je klaarstaat. Mogelijk staat er een financiële vergoeding tegenover en bij succes wordt de campagne verlengd.
Wordt jij de nieuwe Green Chef influencer?

Wordt jij de nieuwe Green Chef influencer?

Wil jij graag met ons samenwerken? Klik op de button 'Neem contact op' en vergeet niet het volgende te vermelden:

• Link(s) naar jouw socialmediaprofiel(en). Het is van belang dat je minimaal 5.000 Nederlandse volgers hebt.
• Screenshots van de demografische gegevens van jouw volgers (leeftijd, geslacht, afkomst).

We nemen bij interesse contact met je op over een mogelijke samenwerking.