Green Chef Partnerprogramma

Word partner en profiteer van onze voordelen
Word partner en profiteer van onze voordelen
Over Green Chef

Over Green Chef

Bij Green Chef weten we - met dank aan ons team van diëtisten - welke gezonde gerechten er bij jouw persoonlijke levensstijl passen. Snel & gezond, koolhydraatarm, keto, <550 kcal, vegetarisch of vegan. Kies welke gerechten er volgende week (of wanneer het je uitkomt) op het menu staan, zorgen wij dat je alle verse ingrediënten in de juiste hoeveelheid op tijd in huis hebt. Zo zet je ’s avonds in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel.
Sluit je aan bij ons partnerprogramma

Sluit je aan bij ons partnerprogramma

Heb jij een eigen website? Ben je een food- of lifestyleblogger? Of misschien een expert op het gebied van social media? Word dan partner van Green Chef en profiteer van de voordelen van ons groeiende merk. Met het Green Chef Partnerprogramma stimuleer je een gezonder eetpatroon en inspireer je anderen met lekkere, gezonde recepten. Bovendien kun je er zelf ook nog wat aan verdienen! Je wordt beloond voor elke betalende klant die je naar ons doorstuurt.
Jouw voordelen als Green Chef-partner

Jouw voordelen als Green Chef-partner

Bij Green Chef krijg je een %-commissie op de eerste aankoop, naast aantrekkelijke bonussen op basis van je prestaties. Ook is er de mogelijkheid tot premium condities en krijg je een cookietijd van 30 dagen. Voor vragen of eventuele problemen kun je als partner altijd terecht bij een vast contactpersoon.
Hoe word ik partner?

Hoe word ik partner?

Deelnemen aan het Green Chef Partnerprogramma is heel eenvoudig én gratis! De aanmelding gaat via het internationale partnernetwerk Impact Radius of Daisycon aan en je bent klaar om te beginnen.

Vragen? Neem voor meer informatie contact op: affiliatesfrbenelux@hellofresh.com